Hívj: +36 70/310-9619

Üdvözlünk az áruházban!

Rólunk

Magento Theme4 éve foglalkozunk kimondottan terepjárós, off-road LED lámpák importjával és hazai forgalmazásával. 

Amikor még Európában nem voltak elterjedtek az autós LED lámpák, illetve csak a drága, márkás termékek voltak elérhetőek igen magas áron, -elsősorban saját használatra- próbáltunk olcsóbb megoldás után keresgélni. Mint manapság mindent, ezt is Kínában találtuk meg, és pár szerencsés e-mail váltás és telefonbeszélgetés után kiderült hogy egyenesen a gyártót találtuk meg. Akkoriban még ez a gyártó is sokkal kisebb volt, így kölcsönösen örültünk az új ismeretségnek. Az első pár rendelés után bebizonyosodott, hogy az általa gyártott lámpák jó minőségűek, és teljesítményüket illetően sem lehet rájuk panasz.

Azóta sem változtattunk, ugyanettől az egy gyártótól származik lámpáink 80 százaléka.

1 év cseregarancia

A jó kapcsolatnak köszönhetően a garanciás feltételeket illetően is sikerült kedvezően megállapodnunk. Minden meghibásodás esetén a lámpát mi magunk vizsgáljuk be és bíráljuk el a garancia jogosságát is. Nincs szükség költséges és hosszadalmas visszaküldési folyamatra. Ha a hibás lámpával azonos típusú van raktárunkon, a bevizsgálás után akár már másnap átveheted az újat! Igen, újat, ugyanis nem javítjuk a lámpákat! Bármilyen hiba (akár beázás, vagy bepárásodás esetén is) egy teljesen újra cseréljük!

Ez egy olyan hozzáadott érték, amit visszatérő vásárlóink is nagyra tartanak.

Mi nem csak áruljuk ezeket a lámpákat, hanem minden nap használjuk is. Aktív részesei vagyunk a hazai GPS pontkereső terepjárós versenyeknek, a Budapest-Bamako és a Saharun szervezésének is állandó tagjaiként. Quadozunk és quados versenyeket is szervezünk. Ennek köszönhetően pontosan tudjuk mire is van szükség egy trophy jellegű versenyen, egy tereprallyn vagy éppen a sivatagban.

Tagjai vagyunk több katasztrófavédelmi egyesületnek is, így azt is tudjuk mi kell az éjszakai munkához. Lámpáink többször jól vizsgáztak már éles helyzetekben is.

Reméljük áruházunkban Te is megtalálod azt amire szükséged van! Ha a döntésben segítségre lenne szükséged, keress bennünket bizalommal!

 

Lukács Tóth Kálmán

"Lustee"